heia !! :)

Hej, Jeg veit at jeg blogger lite men no er det Marianne som blogger litt for meg, jeg er no i Torsken på besøk hos noen i slekta mi,. Jeg har feiret bursdagen te Tonje alstå lillesøstra mi blei 9 år i dag. Jeg er så Gla for at ho Marianne orke å blogge for meg hvis jeg er hjemme en tur... Og så er jeg så glad i ho det er bare 2mnd te ho blir 15 år...  jeg har bursdag den 7 Mai og hun har bursdag den 22 oktober.... Jeg kan legge ut bilde av ho på bloggen... Hvis dere går inn på bloggen hennes. Marianneeide1997.blogg.no. Så får dere lese bloggen hennes ;) Jeg er jo bare så fornøyd med bloggen hennes og det blir henne av min og.... Hun er en av faste leserene mine på bloggen :)

Julianne Eide <3

 


Marianne <3

 


 

Én kommentar

Marianne

12.08.2012 kl.23:51

Marianne Eide som var inne på bloggen min, jeg har bursdag 6. Mai ;) jeg skulle gjøre noe, også var hadde hun allerede vert på bloggen mon :) men.....takk Marianne. ;)

Skriv en ny kommentar

juliannebieber

juliannebieber

15, Røst

Eg hete Julianne Marita Eide og kommer fra en liten søt plass som hete Røst! Eg lika fotball, og mange avtviteta! :) Kom innom min blogg, og legg meg gjerne til!

Kategorier

Arkiv

hits