Helt ny her!

Hei folkens! Jeg har nettopp startet blogg, jeg er ikke helt ny her, men jeg er litt rusten enda, har hatt blogg før. Husker ikke hvordan man gjorde alt her inne. Men Klarie hjelper meg, hun er så søt! :-)


Anyway, jeg heter Julianne Marita Eide, og kommer fra Senja egentlig, men bor i Nord-Land i Lofoten på en liten plass som heter Røst. Jeg trives veldig godt her og liker og bo her. Jeg har mine hobbyer og interesser. Jeg liker Fotball, musikk, dans og synging, og ikke minst Justin Bieber! ♥ Min familie inneholder fem person med meg. Og det er pappa, Christel, Tonje og Oda. Jeg har enda flere søsken da, men det er på mamma sin side. Jeg har mine venner også, og noen er jo alltids bedre enn andre. En av de er Klarise Smuk, hun har blogg, og den heter: http://frksmuk.blogg.no/ .    Hun er rett og slett helt unik!  Men jeg har andre gode venniner også! Jeg skulle bare fortelle litt om meg,så snakkes vi så snart som mulig. Siden jeg er i Sverige nå på ferie sammen med Klarise og hennes familie så må jeg kanskje være litt sosial, Jeg er i slekt med Klarise. Hun er 3 eller 4 menning med pappa, men men! Hejdååå <3

                                                                               

-LoveJulianne♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

juliannebieber

juliannebieber

15, Røst

Eg hete Julianne Marita Eide og kommer fra en liten søt plass som hete Røst! Eg lika fotball, og mange avtviteta! :) Kom innom min blogg, og legg meg gjerne til!

Kategorier

Arkiv

hits